„Bucurie în mișcare“, în centrul Aradului

Publicat de actualitati-arad in 17 May, 2014 | Parerea ta

miscareGALERIE FOTO Streetball, concursuri de desene pe asfalt, dar şi alte alte jocuri au fost organizate, sâmbătă, în centrul Aradului, la prima ediţie a Festivalului „Bucurie în mişcare“.

Acesta eveniment a fost dedicat elevilor cu rezultate şcolare deosebite, care vor putea să câştige o tabără de vară, în urma donaţiilor strânse la festival.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, pe platoul în zona Palatului Administrativ au fost organizate diverse întreceri la care au participat mulți tineri.

În cadrul festivalului s-a desfășurat un concurs de alergare, intitulat „Alergăm pentru creatori de viitor”, un concurs de desene pe asflat, dar şi diferite demonstraţii sportive. Tot în zona centrală tinerii au mai participat la jocuri de badminton, tir cu arcul, ski race pe iarbă, mini tenis, tenis cu piciorul, şuturi la poartă.

Prin organizarea acestui festival s-a dorit susţinerea financiară pentru organizarea taberei de vară „Creatori de viitor“, în perioada 23-27 iunie, la care vor participa 65 de tineri cu performanţe şcolare deosebite. Domeniile urmărite în selecția acestor tineri au fost: performanţă educaţională, performanţă în sport și leadership școlar.

Festivalul va continua, duminică, la Baza sportivă Gemi Sport, unde va avea loc un concurs de înot (în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va desfăşura la Bazinul Olimpic Delfinul).

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare