„À bout de souffle“, un film cult la Cinema Arta

Publicat de actualitati-arad in 08 Aug, 2017 | Parerea ta

În 11 august, de la ora 19.00, Centrul Municipal de Cultură vă invită să vizionați pe marele ecran la Cinema Arta un film cult, o filă nelipsită din istoria cinematografiei mondiale.

Un deliciu vizual, alert şi neconvenţional, „À bout de souffle“ urmăreşte aventura a doi tineri atipici în Parisul anilor ’50. Filmul marchează debutul în lungmetraj al regizorului Jean-Luc Godard, precum şi începutul Noului Val Francez.
À bout de souffle (1960)

Povestea, care te lasă fără răsuflare, începe cu un hoţ de maşini care omoară un poliţist şi încearcă să convingă o femeie să fugă cu el în Italia.

Regia: Jean-Luc Godard

Cu: Jean-Paul Belmondo, Jean Seberg

Durata: 87 minute

Rating: AP14 (acordul părinţilor pentru copii sub 14 ani)

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

Intrarea este liberă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare