Ziarul electronic al arădenilor

Borş de peşte

Ingrediente:

un crap de aprox. 50 cm

3 cepe

2 morcovi

3 cartofi

zarzavat (o legătură)

puţin ulei, delikat, borş, leuştean

două linguri orez

Mod de preparare:

Peştele se curăţă şi se porţionează. Se curăţă ceapa, morcovii şi cartofii. Într-o oală punem puţin ulei la încins, apoi se adaugă ceapa şi morcovul, călindu-le pentru câteva secunde. Adăugăm apa, cartofii, zarzavatul, delikatul. Spălăm orezul şi îl amestecăm în oală. Când totul este fiert, punem bucăţile de peşte şi borşul după gust. Lăsăm pentru câteva minute să fiarbă peştele, stingem focul şi presărăm leuşteanul tocat.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.