Borş de peşte

Publicat de actualitati-arad in 22 May, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

un crap de aprox. 50 cm

3 cepe

2 morcovi

3 cartofi

zarzavat (o legătură)

puţin ulei, delikat, borş, leuştean

două linguri orez

Mod de preparare:

Peştele se curăţă şi se porţionează. Se curăţă ceapa, morcovii şi cartofii. Într-o oală punem puţin ulei la încins, apoi se adaugă ceapa şi morcovul, călindu-le pentru câteva secunde. Adăugăm apa, cartofii, zarzavatul, delikatul. Spălăm orezul şi îl amestecăm în oală. Când totul este fiert, punem bucăţile de peşte şi borşul după gust. Lăsăm pentru câteva minute să fiarbă peştele, stingem focul şi presărăm leuşteanul tocat.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare