UPDATE: Bordel descoperit în cartierul Micălaca

Publicat de actualitati-arad in 29 Mar, 2013 | 1 Commentariu

bordeUn bordel care funcţiona într-un apartament cu trei camere de la parterul unui bloc din cartierul arădean Micălaca a fost închis în urma unei operaţiuni a DIICOT împreună cu polițiștii de frontieră.

Activitatea infracțională a doi arădeni, care se ocupau cu racolarea și exploatarea sexuală a mai multor persoane de sex feminin, printre care și o minoră, a fost destructurată de oamenii legii.

Lucrători de poliție judiciară din cadrul S.T.P.F. Timiș, în cooperare cu S.R.I. Arad și polițiști de frontieră din cadrul S.T.P.F. Arad, sub directa coordonare a procurorilor DIICOT, au documentat, în perioada februarie-martie, activitatea infracțională a celor două persoane care se ocupau cu racolarea și exploatarea sexuală a mai multor tinere.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit că V.I., de 38 ani, și S.T., de 29 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Arad, racolau tinere care proveneau din familii dezorganizate, cu stare materială precară, în vederea practicării prostituției.

Conform anchetatorilor, membrii rețelei (un bărbat și o femeie) își luau măsuri de precauție pentru a nu fi descoperiți, printre care schimbarea locurilor de cazare a tinerelor, schimbarea telefoanelor mobile și a reședințelor.

Clienții erau racolați direct sau prin publicarea de anunțuri în cotidiene din județele Arad și Timis. Preţurile erau negociate cu fiecare client în parte în funcţie de serviciile oferite – de la 50 – 80 lei pentru o partidă de sex oral, până la 800 lei pentru un “meniu” complet din partea a două “nimfe”, dintre care una minoră, plus un show lesbi.

În seara zilei de joi, începând cu ora 22.40, polițiștii de frontieră din Timiș și Arad, cu sprijinul celor de la S.R.I. Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara, au descins la una dintre adresele suspecte din municipiul Arad, ocazie cu care au fost depistate trei tinere, printre care o minoră, care practicau prostituția în folosul celor doi arădeni.

Sumele de bani obținute erau luate în mare parte de V.I., proxenetă din cadrul rețelei. În momentul în care procurorul şi poliţiştii au descins în locuinţa bordel, Valko Iolan, cea care coordona afacerea, a fost găsită în bucătărie cu o cutie mare de farduri, în care erau banii strânşi în ultimele ore de la clienţi, inclusiv de la unul dintre investigatorii DIICOT sub acoperire.

Valko Iolan a recunoscut că una dintre prostituate lucra cu ea împreună de aproape doi ani de zile, însă a negat că minora ar fi lucrat pentru ea, susţinând că doar i-a dat acceptul să “presteze” acolo.

Cei doi arădeni au fost audiați la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara.

În urma audierii acestora și a celor trei victime, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a numitei V.I., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș în cooperare cu S.R.I. Arad.

2652m

2653m

Share Button

comentarii

1 comment

  1. iiiiiiiiiiiiiiiiiii says:

    din partea tuturor fetelor pe care leau inselat paste fericit si fratele ei racola fetele

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare