Bomboanele pentru bradul de Crăciun, confiscate de polițiști

Publicat de actualitati-arad in 21 Nov, 2013 | Parerea ta

bombSute de kilograme de fructe, carne, dar și bomboane pentru pomul de Crăciun, au fost confiscate de polițiștii arădeni, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului şi achiziţiilor intracomunitare de mărfuri

Poliţiştii de investigare a fraudelor au depistat-o, în zona localităţii Turnu, pe Maria I., din Pecica.

Femeia transporta, cu o autoutilitară, 760 kg de mere, fără documente de provenienţă şi fără a fi autorizată pentru a desfăşura acte comerciale.

Tot în zona localității Turnu, polițiștii l-au depistat și pe Constantin M., din judeţul Sibiu, care a transportat 200 kg de carne congelată şi 145 kg de bomboane, pentru o societate din Sibiu, fără a deţine acte de provenienţă.

De asemenea, poliţiştii din Şimand l-au depistat, în localitatea Vărşand, pe Caliopi A., din judeţul Caraş Severin, care a transportat 245 kg de bomboane, 120 kg de produse din carne şi 22 de bucăţi de ciocolată.

Aceași polițiști l-au depistat în Vărșand pe Lehel T., din Sibiu, care a transportat 68 kg de produse din carne şi 40 kg de bomboane pentru pomul de Crăciun, fără a deţine acte de provenienţă şi fără să îndeplinească condiţiile legale pentru a efectua acte de comerţ.

Conform legii0, transportatorii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 9.500 lei, iar întrega cantitate de marfă a fost reţinută în vederea confiscării.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare