Bomboane, cafea și carne, confiscate de polițiști

Publicat de actualitati-arad in 25 Nov, 2013 | Parerea ta

fotoBomboane pentru pomul de Crăciun, cafea, ciocolată, dar şi  produse din carne, transportate ilegal, au fost confiscate de poliţiştii din Arad, la sfârşitul săptămânii.

Astfel, poliţişti din Chişineu Criş, Zărand şi de la Investigare Fraude i-au depistat, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand, pe Ștefan H., din Şicula, şi Nicolae C., din Caraș Severin, care transportau, cu două autovehicule, mai multe mărfuri, fără a avea documente legale de provenienţă.

La controlul efectuat, poliţiştii au depistat în mașini aproximativ 100 kg de bomboane pentru pomul de Crăciun, 22 kg de cafea, de diferite sortimente, peste 130 de bucăţi de ciocolată Milka şi 17 kg de produse din carne, pentru care cei doi bărbaţi nu au putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu 2.000 de lei, iar mărfurile, în valoare de 2.500 lei, au fost reţinute în vederea confiscării.

Poliția Română desfăşoară o amplă acțiune națională de verificare a operaţiunilor de achiziţie intracomunitară/import a produselor din carne, legume fructe şi obiecte ornamentale.

În cadrul acţiunii sunt monitorizate transporturile din aceste categorii de produse prin amplasarea de filtre, în echipe mixte, compuse din poliţişti de investigare a fraudelor şi poliţie rutieră.

Poliţiştii acţionează pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul achiziţiilor intracomunitare cu legume, fructe, produse din carne şi obiecte ornamentale (jucării, obiecte de sezon).

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare