Ziarul electronic al arădenilor

Boghicevici: „Ne dorim o strategie turistică unitară, împreună cu Centrele de Informare Turistică”

Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai Centrelor de Promovare Turistică din judeţ.

„Am stabilit această întâlnire pentru a discuta direct activităţile pe care le putem desfăşura în comun şi modalităţile de promovare eficientă a tot ceea ce înseamnă istorie, tradiţie, cultură în judeţul Arad.

Le-am comunicat reprezentanţilor acestor Centre că pot solicita ajutor de la Consiliul Judeţean Arad, fiind de dorit formarea unei echipe omogene, care să desfăşoare activităţi de impact, pentru a promova patrimoniul turistic al judeţului nostru”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

De asemenea, Andrei Ando, directorul executiv al Direcţiei de Comunicare şi Strategii, a anunţat că: „În perioada următoare, la Consiliul Judeţean Arad va avea loc o acţiune comună pentru a marca intrarea în anul Centenarului Marii Uniri.

Colegii de la aceste Centre Turistice vor pregăti fiecare câte un stand care vor prezenta locală la Marea Unire: documente, fotografii, cărţi, tablouri, costume populare, obiecte personale ale delegaţilor la Alba Iulia”.

În urma acestei întâlniri s-au constatat şi o serie de probleme existente în cadrul Centrelor de Promovare Turistică, principala problemă fiind lipsa fondurilor alocate acestor instituţii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.