Ziarul electronic al arădenilor

Bogdan Boca: „PSD s-a opus reducerii prețulului la abonamentele de parcare”

Consilierul liberal și președintele de ședință a Consiliului Local Municipal, Bogdan Boca, este revoltat de faptul că cei din PSD au refuzat să voteze micșorarea prețurilor pentru abonamentele de parcare din zona A, B, C în municipiul Arad.

„În urma ședinței CLM de astăzi, consilierii PNL au votat pentru reducerea costurilor abonamentelor de parcare pentru anumite categorii menționate în proiectul de hotărâre nr 22 de pe ordinea de zi.

Din nefericire consilierii PSD s-au opus acestei reduceri de cost pentru arădeni, iar proiectul a căzut!

Costurile s-ar fi micșorat  la 150 lei/lună sau 1.200 lei/an în zona A pentru două categorii de autoturisme, iar altele ar fi plătit doar 100 lei/lună sau 800 lei/an pentru zona A.

La fel cum ne-au obișnuit, consilierii PSD se opun oricărui proiect benefic pentru arădeni, pentru că nefiind în campanie electorală nu au niciun motiv de a  promite un trai mai bun cetățenilor”, a declarat președintele organizației municipale a TNL Arad, Bogdan Boca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.