Ziarul electronic al arădenilor

Bogdan Boca: „PSD impune locația pentru Monumentul Marii Uniri. Tot PSD se opune”

Liberalul Bogdan Boca este de părere că cei din PSD demonstrează că o mână nu știe ce face cealaltă și crează un scandal mediatic inutil privind amplasarea Monumentului Marii Uniri, nefiind în deplină cunoștință de cauză.

„Minciunile deputatului PSD Todor nu au oprire. Săptămâna trecută a existat un consens politic, agreat de Todor și implicit de PSD privind amplasarea monumentului în Piața Catedralei. Săptămâna aceasta nu mai este la modă consensul și Todor se sucește sperând să-și creeze un dram de imagine politică.

În 2010 Consiliul Local Municipal a decis în unanimitate, cu votul consilierilor PSD, ca amplasarea acestui Monument al Marii Uniri să aibă loc pe Lacul Pădurice. Datorită ineficienței Ministerului Culturii și ai factorilor externi, logistici, același Minister cere o nouă locație pentru monument, în Piața Catedralei.

În concluzie am fost pregătiți de șapte ani pentru amplasarea aceastei opere de artă pe Lacul Pădurice, acum suntem obligați să acceptăm o nouă  locație, solicitată de Guvernul PSD, în timp ce reprezentanții lor de pe plan local se opun acestei cerințe.

Acest ping-pong mediatic cu iz de circ nu face decât să umilească imaginea Aradului și să diminueaze importanța Centenarului Marii Uniri”, a încheiat Bogdan Boca, consilier local municipal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

One Comment

  • aradean batrin

    Asa tanar si asa mincinos?!
    Baiatul asta pare ca stie citi numai ceea ce i se pune pe masa de un oarecare sef de partid.Mai departe …noapte grea.
    Cine sa fi fost cu propunerea de “relocare” a monumentului de vreme ce acte OFICIALE demonstreaza ca NU MINISTERUL CULTURII si nici vreun alt organ sau alta institutie centrala au cerut mutarea monumentului?!Sa fim seriosi domnule Boca,minciuna si reaua credinta nu fac casa buna cu liberalismul.Nici macar cu cel de tip “nou” rezultat in monstruozitatea unire PNL – PDL.
    Dar,pina una lata,care este parerea dumneavoastra domnule Boca:unde i-ar sta mai bine monumentului?Ca de scos ochii e usor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.