Bogdan Boca: „Fifor a venit cu avionul militar la conferința de presă de la Arad”

Publicat de actualitati-arad in 12 Jan, 2018 | Parerea ta

„Poate ne spune domnul ministrul al Apărării, Fifor de ce a venit cu avionul militar la conferința de presă de la Arad.

Dacă vrea să îi urmeze exemplu domnului Oprea, să fie pregătit să îi urmeze și soarta.

După ce Fifor a stat cu capul plecat în fața lui Dragnea și pentru postul de ministru a votat împotriva tuturor proiectelor Aradului, astăzi ne explică motivele puerile pentru care nu este capabil să redea arădenilor Cetatea Aradului.

Prin urmare Fifor ne tot explică lucrurile pe care nu le poate rezolva, motivele pentru care Aradul are doar de pierdut sub guvernarea PSD și își plânge de milă că administrația locală blochează intențiile unui minister. Toate acestea demonstrează încă o dată cât rău poate să facă României un ministru filosof, deloc pregătit, pus pe o funcție care îl depășește.

Datorită activității intense pe care Fifor o are la București, municipiul Arad pierde 16 milioane de euro, județul Arad pierde 45 milioane de euro, nu primim bani pentru subvenția căldurii, pentru spitale, pentru RMN, pentru nimic.

În schimb, Fifor se plimbă cu avionul militar pentru conferințe de presă!„ declară Bogdan Boca, președinte al organizației municipale TNL Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare