Ziarul electronic al arădenilor

Bogdan Boca: „Consilierii PSD, scandalagii care caută ceartă gratis”

După scandalul produs în ședința CLM de astăzi de către consilierii PSD, liberalul Bogdan Boca este de părere că aceștia demonstrează că sunt contra doar de dragul de a fi contra.

„Nesimțirea și rea-voința consilierilor PSD a atins cote maxime. După ce Guvernul lor a cerut ca Piața Catedralei să fie noua locație a Monumentului Marii Uniri, după ce tot cei din PSD au făcut scandal că nu sunt de acord cu această cerință, acum primarul Falcă împreună cu consilierii PNL au propus să se scoată complet de pe ordinea de zi acest subiect important pentru Arad, din moment ce nu a existat un consens politic.

Consilierii PSD s-au opus și la această decizie. Tot ceea ce fac aceștia este contra și atât. Odată vor Monumentul în Piața Catedralei, altă dată îl vor în Parcul Pădurice, ba sunt de acord să voteze, ba se răzgândesc când ceilalți vor să retragă proiectul.

Ședințele Consiliului Local Municipal au ajuns un loc de batjocură și lipsă de respect față de oraș, față de arădeni. Acești scandalagii nu caută decât ceartă gratis.

Domnilor consilieri PSD așteptăm propuneri viabile pentru amplasarea Monumentului Marii Uniri în Arad”, a declarat consilierul PNL Bogdan Boca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.