Bogdan Ban: „Nu voi permite ca orașul Curtici să fie sacrificat!”

Publicat de actualitati-arad in 01 Apr, 2016 | Parerea ta

Bogdan-BanBogdan Ban, candidatul PNL pentru Primăria orașului Curtici, susține că prioritatea administrativă o reprezintă realizarea  șoselei de centură a orașului Curtici și corectarea pasajului din localitate, pentru a-l face accesibil utilajelor agricole. 

„Sunt foarte multe obiective pe care un candidat și le propune, dar pentru mine prioritar este să răspund nevoilor cetățenilor. Pentru curticeni agricultura este extrem de importantă, de aceea facilitarea deplasării mărfurilor și utilajelor trebuie să fie în atenția administrației locale.

În același timp, îmi propun să scoatem traficul greu din oraș, iar pentru asta vom accelera realizarea șoselei de centură”, spune Bogdan Ban.

Candidatul liberal la primăria orașului Curtici a centralizat opiniile cetățenilor cu privire la actul administrativ și spune că va face demersuri, chiar de la începutul mandatului, pentru a rezolva situația accesului peste calea ferată de mare viteză.

„Nu putem permite ca, din rațiuni care țin de niște birocrați de la București, orașul nostru să fie fracturat. Înțeleg utilitatea acestei liniii, dar nu voi permite ca orașul Curtici să fie sacrificat.

Am cerut colegilor mei parlamentari să lucrăm împreună la identificarea unei soluții, iar dl. Iustin Cionca, viitorul președinte al Consiliului Județean, prezent des la Curtici, ne înțelege și ne susține. Aici nu este nevoie de o soluție de compromis, ci de una care să asigure pentru cetățeni și investitori accesul facil și sigur la șoseaua spre Arad”, a accentuat Bogdan Ban.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare