Ziarul electronic al arădenilor

Boca: „Ciupe vrea să fie primarul Aradului, dar înainte umple orașul de mizerie”

Bogdan-BocaBogdan Boca, președinte al Organizației Municipale a de Tineret a PNL Arad și candidat la Consiliul Local Municipal Arad, îl acuză pe Ionel Ciupe, candidatul ALDE pentru Primăria Municipiului Arad, că a umplut orașul de mizerie lipind abțibilduri electorale pe stâlpi, semafoare, bănci, coșuri de gunoi sau automatele pentru parcare.

„Constatăm că în ultimele zile domnul consilier Ionel Ciupe, candidat ALDE pentru Primăria Municipiului Arad, a început o campanie mizerabilă, la propriu. În ultimele zile pe stâlpii, semafoarele și automatele de parcare de pe străzile Aradului, dar și pe băncile sau coșurile de gunoi de prin parcuri, au început să apară abțibilduri inscripționate cu mesajul «Aradul doarme. CIUPEște-l!».

În primul rând, este regretabil că domnul Ciupe alege să ducă o astfel de campanie, o campanie prin care murdărește străzile și parcurile Aradului. În al doilea rând, Aradul nu doarme, poate domnul Ciupe doarme, dar cu siguranță se va trezi în momentul în care va fi «ciupit» de arădeni la alegerile din 5 iunie. Domnule Ciupe, în felul ăsta, cu o astfel de atitudine, cu siguranță nu veți deveni primar al Aradului!

Aradul nu are nevoie de mizerie, ci de proiecte importante și utile arădenilor, proiecte pe care PNL le are și care au fost deja prezentate cetățenilor”, spune Bogdan Boca, președinte al Organizației Municipale de Tineret a PNL Arad și candidat la Consiliul Local Municipal Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

abtibilduri ciupe

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *