Ziarul electronic al arădenilor

BMW furat din Franţa, depistat la PTF Nădlac

bmw2Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca BMW seria 1, în valoare de peste 10.000 euro, declarat furat în Franţa.

În data de 04.07.2016, ora 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Toni V., în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca BMW seria 1, înmatriculat în Franţa. Tânărul era însoţit de alţi doi conaţionali.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Franţa.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul figura în baza de date ca fiind furat din Franţa din data de 03.07.2015.

Faţă  de cele constatate, şoferul a declarat că mijlocul de transport nu este al lui, acesta aparţinând lui Eugen S., în vârstă de de 23 de ani, pasager în autoturism. Acesta din urmă a relatat că a achiziţionat autoturismul din Franţa, contra sumei de 6.000 euro şi că nu avea cunoştinţă de faptul că maşina ar fi furată.

Autoturismul, cu o valoare de piaţă de peste 10.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de SPTF. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.