Ziarul electronic al arădenilor

BMW căutat în Franţa, depistat la PTF Nădlac

1467017497300-50565-S4Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Nagylak au depistat un autoturism marca BMW, căutat de autorităţile din Franţa, pe care un cetăţean român intenţiona să-l introducă în ţară.

În data de 24.06.2016, ora 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac -Nagylak, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră pentru intrarea în România, cetăţeanul român Viorel B., în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca BMW model X5, înmatriculat în Elveţia.

La solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat la control un certificat de înmatriculare emis de autorităţile elveţiene pentru autoturismul pe care îl conducea.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca “bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, alertă introdusă de autorităţile din Franţa în data de 22.06.2016.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că mijlocul de transport nu este al lui ci al unei cunoştinţe din Elveţia care l-a rugat să îi aducă autoturismul în ţară.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IGPF. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.