Biletele de tramvaie și autobuze se scumpesc. VEZI noile tarife

Publicat de actualitati-arad in 20 Dec, 2017 | Parerea ta

Tarifele pentru transportul de călători efectuat cu autobuzele și tramvaiele în municipiul Arad vor fi majorate cu până la 50%, dacă un proiect de hotărâre elaborat în acest sens va fi aprobat în Consiliul Local Municipal.

Noile tarife sunt incluse într-un proiect de hotărâre care va fi supus votului consilierilor la următoarea ședință a Consiliului Municipal Arad.

În proiectul de hotărâre se menționează că majorarea tarifelor la transportul cu autobuzele și tramvaiele în municipiul Arad are la bază o cerere a Companiei de Transport Public.

„Prin Nota de fundamentare întocmită de Compania de Transport Public S.A. Arad, înregistrată la Primăria Municipiului Arad cu numărul 50748/01.08.2017, compania solicită majorarea tarifelor la transportul public efectuat cu tramvaiele și autobuzele în municipiul Arad. Ultima majorare a tarifelor solicitată de Compania de Transport Public S.A. și aprobată de Consiliul Local al Municipiului Arad  a fost realizată în anul 2013“, se menționează în proiectul de hotărâre.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare