Ziarul electronic al arădenilor

Bîlcea: „Prefectura nu a transmis documentaţia necesară despăgubirilor în urma inundaţiilor din primăvară”

sergiu bilceaSergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a participat la o teleconferinţă cu vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, moment în care s-a transmis că în Şedinţa de Guvern, care va avea loc săptămâna viitoare, Aradul nu va primi bani pentru efectuarea unor lucrări de refacere a insfrastructurii locale afectate de precipitațiile din acest sezon.

Pagubele sunt estimate în baza evaluărilor făcute de autoritățile administrației publice locale, inspectoratele pentru situații de urgență și de către Prefectură.

„Mă indignează că Prefectura nu a transmis documentaţia totală şi necesară despăgubirilor în urma inundaţiilor din primăvară. Vorbim de sume importante de refacere a infrastructurii locale afectate de inundaţii.

Din cauza Prefecturii, oamenii riscă să nu fie despăgubiţi. Solicit prefectului să urgenteze documentaţiile pentru obținerea banilor necesari în vederea recuperării pagubelor produse” a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad. Sumele se alocă din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, către bugetele locale.

„Le solicit tuturor administraţiilor locale să nu-i abandoneze pe păgubiţi!”, a conchis Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.