Ziarul electronic al arădenilor

Bilanț după Zilele Aradului 2016

comunicat presa65.000 de mii de arădeni au luat parte la evenimentele organizate de municipalitate pentru sărbătorirea Zilelor Aradului.

Zilele Aradului 2016 s-au desfășurat din 18 până in 28 august. Au fost 11 zile pline de spectacole, concerte, întreceri sportive, proiecţii de filme și multe alte evenimente dedicate Aradului și arădenilor.

Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a prezentat în conferința de presă susținută astăzi un bilanț al manifestătilor din cadrul Zilelor Aradului și a mulțumit arădenilor pentru că au participat în număr atât de mare la sărbătoarea orașului.

Primarul a mulțumit de asemenea celor care s-au ocupat de organizarea evenimentelor, viceprimarului Călin Bibarţ şi citymanagerului Claudia Macra, colaboratorilor din Primărie și responsabililor Centrului Municipal de Cultură Arad.

Primarul a trecut în revistă câteva din evenimentele care s-au desfășurat cu ocazia Zilelor Aradului. La cele 6 spectacole organizate în cartiere au fost în total peste 12.000 de spectatori.

Concertul susținut în Parcul Eminescu de Nicu Alifantis împreună cu Filarmonica Arad a fost aplaudat de mai mult de 3.000 de arădeni, concertul care a avut loc sâmbătă 27 august la Ștrandul Neptun a adunat, conform evidențelor administrației ștrandului, 14000 de spectatori, iar duminică, la Festivalul Cătlanelor și la spectacolul de folclor desfășurat seara la Ștrand au fost peste 8.000 de arădeni.

Târgul Estival din Piața Avram Iancu și spectacolele care au avut loc seară de seară aici au adunat în cele 11 zile de sărbătoare peste 20000 de arădeni. Noaptea Albă a Instituțiilor de Cultură, proiectiile de cinema in aer líber, festivitățile la care au fost acordate distincții și diplome de aniversare, evenimentele sportive și recreative organizate pe parcursul cadrul Zilelor Aradului au strâns la rândul lor alte mii de participanți.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.