Bijuterii găsite ascunse în scrumiera maşinii

Publicat de actualitati-arad in 12 Aug, 2013 | Parerea ta

IMG_2896-1Peste 200 de grame de bijuterii, fără documente de proveniență, au fost descoperite ascunse în scrumiera unui autoturism, de polițiștii de frontieră de la PTF Nădlac.

Bijuteriile au fost găsite într-un autoturism Opel Zafira, înmatriculat în Franța, condus de Laslo B, de 38 de ani, din județul Timiș.

„În data de 11 august, la ora 20.30, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Laslo B., care conducea un autoturism marca Opel Zafira. Acţionând in baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al autoturismului, ocazie cu care au descoperit, în scrumiera maşinii, 224,41 grame de metal de culoare galbenă şi 3,1 grame de metal culoare albă (lănţişoare, inele, cercei etc). Persoana în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru bunurile ascunse“, se menționează într-un comunicat de presă al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră.

Bijuteriile a fost reţinute pe bază de dovadă de reţinere, în vederea trimiterii spre expertizare. De asemenea, bărbatul din Timiș a fost sancţionat contravenţional, cu suma de 5.000 lei.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare