Biciclete de peste 4.000 de euro, recuperate de polițiștii arădeni

Publicat de actualitati-arad in 15 Jul, 2016 | Parerea ta

comunicat presaPolițiștii Biroului de Investigații Criminale au  identificat doi bărbați, bănuiți de furtul unor biciclete.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 16 iunie a.c, un bărbat, de 35 de ani, din Arad, ar fi sustras o bicicletă lăsată neasigurată în Piața Avram Iancu din municipiu, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate în valoare de aproximativ 1.200 de euro.

Un alt bărbat, bănuit de furtul a trei biciclete a fost identificat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Secției nr.2 Micalaca.

În fapt, la data de 16 noiembrie 2015, bărbatul de 45 de ani, din județul Cluj, prin efracție, ar fi pătruns într-un garaj de pe strada Călimănești din municipiu, de unde ar fi sustras trei biciclete, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

În ambele cauze, prejudiciul cauzat a fost recuperat, cei doi bărbați fiind cercetați de polițiști pentru furt și furt calificat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare