Ziarul electronic al arădenilor

Biblioteca achiziționează, sub formă de donație, „carte școlară” pentru elevii din județ

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” achiziționează cărți din bibliografia școlară, sub formă de donație, acestea urmând să fie direcționate, după începerea noului an de învățământ, spre elevii școlilor din județ.

„Avem semnale că multe școli din județ se confruntă cu lipsa a numeroase titluri din bibliografia școlară. Facem un apel la arădeni spre a veni în ajutorul elevilor acestor școli, prin donații de carte de acest gen.

Volumele pot fi aduse și predate la sediul Bibliotecii Județene «Alexandru D. Xenopol», de pe strada Gheorghe Popa de Teiuș, nr. 2-4, zilnic între orele 8.00-16.00. După începerea noului an de învățământ cărțile oferite de arădeni vor fi direcționate spre elevi, o șansă în plus pentru aceștia de a descoperi bucuria lecturii” a precizat managerul bibliotecii arădene, Doru Sinaci.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.