Biblioteca achiziționează, sub formă de donație, „carte școlară” pentru elevii din județ

Publicat de actualitati-arad in 05 Sep, 2017 | Parerea ta

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” achiziționează cărți din bibliografia școlară, sub formă de donație, acestea urmând să fie direcționate, după începerea noului an de învățământ, spre elevii școlilor din județ.

„Avem semnale că multe școli din județ se confruntă cu lipsa a numeroase titluri din bibliografia școlară. Facem un apel la arădeni spre a veni în ajutorul elevilor acestor școli, prin donații de carte de acest gen.

Volumele pot fi aduse și predate la sediul Bibliotecii Județene «Alexandru D. Xenopol», de pe strada Gheorghe Popa de Teiuș, nr. 2-4, zilnic între orele 8.00-16.00. După începerea noului an de învățământ cărțile oferite de arădeni vor fi direcționate spre elevi, o șansă în plus pentru aceștia de a descoperi bucuria lecturii” a precizat managerul bibliotecii arădene, Doru Sinaci.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare