Ziarul electronic al arădenilor

Bibarț: Membrii PSD din Consiliul Local vor să facă doar politică, nu și administrație

bibartReferitor la solicitarea de convocare a CLM inițiată de consilierii municipali reprezentanți ai PSD și ALDE, care propun două proiecte de hotărâri privind CET, viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a transmis următorul punct de vedere:

„Ceea ce vor reprezentanții PSD este populist și ilegal! Consiliul Local nu are cum să decidă când și cum se face plata salariilor într-o societate comercială.

De altfel este și fără obiect, întrucât CET a informat municipalitatea prin adresa nr.5351/14.11.2016 că salariile angajaților sunt achitate la zi.

În privința înființării comisiei de analiză și verificare la CET cu membri CLM, oameni politici, acest proiect al PSD este o glumă proastă, se știe foarte bine că din data de 2 noiembrie  am constituit deja o comisie formată din specialiști, care vor prezenta raportul plenului CLM.

Politicienii PSD din Consiliul Local din păcate vor să facă doar politică, nu și administrație. Dacă doreau într-adevăr să facă administrație ar fi votat acum o săptămână preluarea punctelor termice în patrimoniul orașului și nu ar fi pus Aradul în risc de a pierde 9,4 milioane CHF fonduri nerambursabile destinate tocmai modernizării sistemului de termoficare“.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *