Beyonce şi soţul ei Jay-Z intenţionează să cumpere ferma Neverland

Publicat de actualitati-arad in 19 Feb, 2013 | Parerea ta

Michael Jackson Neverland HomeCântăreaţa Beyonce şi soţul ei Jay-Z intenţionează să cumpere Neverland, celebra fermă din California în care a locuit Michael Jackson, evaluată la aproximativ 29 milioane de dolari, potrivit unor zvonuri din presa internaţională.

Ferma Neverland – denumită astfel după insula magică din povestea pentru copii “Peter Pan” – este reşedinţa în care a locuit fostul “rege al muzicii pop” între anii 1988 şi 2005, însă proprietatea a fost abandonată după moartea starului, în 2009.

Beyonce şi soţul ei au vizitat această proprietate din Santa Barbara însoţiţi de actualul ei proprietar, Thomas Barack Jr., potrivit tabloidului britanic The Sun.

Deşi ferma Neverland a fost vândută în 2008 grupului de investiţii Sycamore Valley Ranch Company, cei trei copii ai megastarului – Prince, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, şi Blanket, în vârstă de 10 ani -, dar şi mama starului, Katherine Jackson, deţin în continuare o parte din proprietate.

Beyonce, în vârstă de 31 de ani, şi Jay-Z, în vârstă de 43 de ani, locuiesc în cea mai mare parte a anului în reşedinţa rapperului din New York, alături de fiica lor Blue Ivy, în vârstă de 13 luni, dar petrec şi câteva săptămâni în oraşul natal al cântăreţei, Houston, din statul american Texas.

Michael Jackson a cumpărat această fermă de 1,2 kilometri pătraţi în anul 1988, pe vremea când se afla în culmea gloriei. Celebrul cântăreţ american a operat o serie de modificări, incluzând pe acea proprietate un trenuleţ pe şine, o grădină zoologică şi un parc de distracţii. Instalaţiile au nevoie de reparaţii, după ce starul a început să aibă probleme financiare.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei “intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

sursa: mediafax.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din International

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare