Ziarul electronic al arădenilor

Beniamin Vărcuş (PSD Arad): „Ne-am săturat să tragem semnale de alarmă“

Beniamin Varcus-21 iunie 2016Vicepreședintele organizației municipale PSD Arad, Beniamin Vărcuș, semnalează situația alarmantă în care se găsesc cartierele Aradului după ploile din ultimele zile.

Consilerul local municipal demască indolența și nepăsarea primarului Falcă care gestionează de peste un deceniu lucrări de infrastructură de o calitate mizerabilă, cu consecințe devastatoare asupra comunității locale.

„După 12 ani de mandat Falcă, trebuie sa ne rugăm toți la Dumnezeu să nu vină o ploaie mai serioasă, altfel tot orașul este sub ape.

În timp ce ne scufundăm la propriu, primarul visează fântâni arteziene cântătoare pe Mureș. Visează tot felul de poduri care nu duc nicăieri și «mega proiecte» extrem de costisitoare. Parcă trăim un coșmar din care nu ne mai trezim.

Cred că este momentul să ne uităm pe documentele aferente lucrărilor de canalizare, pe costuri, pe certificările de calitate, să vedem cine se face vinovat de faptul că la fiecare ploaie mai zdravănă arădenii inventariază pagube de sute de mii de euro. Am stat de vorbă cu oamenii care mi-au spus că situația pe care o vedem cu toţii este cauzată de dimensionarea greşită a pompelor si a țevilor de la noua canalizare.

Cei ce stau în zona Bujac spun că înainte nu se întâmpla așa ceva deoarece tuburile și pompele erau la dimensiuni mult mai mari. Cine îi despăgubește pe acești oameni domnule primar Falcă? Cine este responsabil pentru canalizarea subdimensionată și prost realizată?

În calitate de consiler local mă voi implica activ în găsirea unor soluții fiabile pentru viitoarele proiecte precum și identificarea unor soluții pentru reducerea efectelor unor astfel de evenimente meteorologice cu impact devastator asupra orașului. De astemenea voi arăta arădenilor cum a fost cheltuit banul public pe lucrări de proastă calitate. Ne-am săturat să tragem semnale de alarmă. Cineva trebuie să plătească!“, afirmă vicepreședintele organizației municipale PSD Arad, Beniamin Vărcuș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.