Ziarul electronic al arădenilor

Beniamin Vărcuş: PSD Arad cere eliminarea taxei de acces în zona comericală a Ştrandului Neptun

Fotografie Beniamin VarcusVicepreşedintele organizaţiei municipale PSD Arad, Beniamin Vărcuş consideră că ar trebui eliminată taxa de intrare ce se percepe în acest moment pentru accesul în zona comercială a Ştrandului Neptun.

„Este inadmisibil ca administraţia locală din Arad să menţină în vigoare această veritabilă taxă a ruşinii.

Clar, există forme de alimentare ale bugetului local, altele decât taxele absurde de acest tip, care nu fac altceva decât să îi îndepărteze pe arădeni de Ştrandul Neptun.

După ce în ultimul deceniu s-a distrus complet cota de atractivitate a acestui obiectiv, atât de iubit odinioară de concetăţenii noştri, acum se menţine aceeaşi atitudine ostilă faţă de ei, prin lipsa de concesii şi disponibilitate la dialog a primarului Falcă şi suitei de „Yes Men”.

Sunt arădean, născut şi crescut aici şi tocmai de aceea nu pot fi de acord cu exploatarea fără logică şi noimă a unui simbol al Aradului. Mi-am expus clar în luna martie punctele de vedere în cadrul şedinţei de consultare publică asupra propunerilor preliminare privind documentația Planului Urbanistic Zonal „Dezvoltare Ștrand Neptun din Municipiul Arad”.

PSD are în mod cert soluţii pentru aducerea la viaţă a Ştrandului şi ca un prim pas cerem eliminarea taxei de intrare ce se percepe în acest moment pentru accesul în zona comercială.

Sigur că ulterior trebuie să repunem în discuţie întregul concept, toate soluţiile urbanistice deplasate pe care primarul încearcă să le impună şi o vom face argumentat la fel cum s-a întîmplat în şedinţa despre care pomeneam.

Cred că a trecut vremea experimentelor nereuşite pe bani publici, care s-au dovedit păguboase pentru arădeni şi care au transformat oraşul într-unul gri şi tern”, spune Beniamin Vărcuş, vicepreşedintele organizaţiei municipale PSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *