Ziarul electronic al arădenilor

Beniamin Vărcuș: „Falcă se ascunde cu lașitate în spatele unei minciuni“

comunicat-presa„Gheorghe Falcă minte cu nerușinare când declară public că a fost în spital în aceste zile și s-a ținut departe de politică.

Acuzat în diverse surse media că ar fi parte a unui complot pentru detronarea lui Vasile Blaga din fruntea PNL, primarul Aradului cu lașitatea binecunoscută ce-l caracterizează a negat totul, inventând un pretext pentru a se disculpa.

În cursul serii trecute «faraonul crăișor» vărsa venin în direct la amplitudine maximă la televiziunea de curte, strălucind ca un astru botoxat.

Așa că minciuna sfruntată cu spitalizarea fictivă nu stă în picioare și demonstrează încă o dată ce caracter translucid are personajul.

Da, evident că e bolnav, de obsesii PSD-iste, de coșmaruri cu Victor Ponta și multe altele care nu încap într-un comunicat ci mai degrabă într-o carte sau compendiu.

Pentru cei care n-au pupat poala liberală ce miroase încă puternic a Traian Băsescu e chiar totuna că pleacă Lolek și vine Bolek, însă jocul de Iudă provincială pe care-l practică primarul arată exact câți arginți valorează ca om și politician”, afirmă consilierul PSD Arad Beniamin Vărcuș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *