Beniamin Vărcuş: „Falcă aduce arădenilor de Crăciun cadouri otrăvite, măriri de taxe şi impozite“

Publicat de actualitati-arad in 21 Dec, 2017 | Parerea ta

„Conform tradiţiei creştine, românii întâmpină Crăciunul cu bunătate, echilibru şi pioşenie iar arădenii nu fac excepţie de la regulă.

Totdeauna însă se găsesc în societate personaje precum Falcă Gheorghe  care adună toată ura din lume faţă de comunitate şi aplică un duş usturător şi rece cetăţenilor. Şi o face fără remuşcări, cu gândul doar la interesele sale şi ale grupului de prozeliţi care îl secondează.

Pentru că a mări din nou impozitele şi taxele locale cu 25% în condiţiile unei fiscalităţi deja suflocante este chiar un act barbar. Insensibil la nevoile arădenilor, primarul vrea să le scuture buzunarele de şi mai mulţi bani, asta după ce tronează peste un excedent bugetar uriaş de peste 30 milioane euro.

Repetent la atragerea de fonduri europene, mereu cu minciuna pe buze şi cu pornire spre abuzuri… încă, din păcate, nesancţionate de lege, Falcă tratează Aradul ca o privincie romană numai bună de jumulit.

Ca întodeauna, nu există niciun motiv plauzibil sau necesar pentru această nouă mărire de impozite, singura raţiune fiind gurile flămânde ale clientelei de partid, una mereu în creştere, ce şerpuieşte slugarnic în jurul edilului.

Am mai spus-o, dictatura lui Falcă trebuie să înceteze, Aradul trebuie să revină la normalitate administrativă iar transparenţa şi adevărul trebuie să îşi recapete sensurile uzuale.

Până atunci însă acesta aduce un nou set de cadouri otrăvite arădenilor cu complicitatea maşinii de vot liberale din CLM”, spune Beniamin Vărcuş, liderul grupului PSD din Consiliul Local Municipal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare