Beniamin Vărcuş: „Andrei Fulias încearcă să-şi contureze o imagine publică“

Publicat de actualitati-arad in 11 Apr, 2016 | Parerea ta

Fotografie Beniamin VarcusVicepreşedintele organizaţiei municipale PSD Arad, Beniamin Vărcuş, consideră că se impun o serie de precizări legate de concluziile deplasate pe care le trage tânara speranţă Andrei Fulias în noua sa tentativă de intoxicare a spaţiului media arădean.

„Junele PDL-ist, alunecat în barca liberală, mai trebuie să demonstreze încă multe pentru a depăşi nivelul raţionamentelor puerile, încropite pe ghiozdan.

În faza actuală, Fulias încearcă să-şi contureze o imagine publică, anemică ce-i drept, folosindu-se de şuşanele preluate din zbor de prin localuri şi reţele de socializare pe care le contopeşte în panseuri lipsite de sens.

El provine dintr-un partid în care nu se fac analize ci doar se acultă orbeşte glasul autoritar al „faraonului din Brad” iar când apare o problemă, în loc să fie rezolvată este băgată sub preş şi muşamalizată.Unde era imberbul Fulias când fruntaşul liberal Remus Guţu răcnea din toţi plămânii: Trădare! acuzându-l argumentat şi documentat, cu nume şi sume, pe actualul primar de patronarea colectei de strângere a banilor murdari de campanie, printre altele şi din zona Companiei de Apă Arad.

Spre deosebire de amalgamul portocaliu vopsit în culori liberale, PSD Arad a înţeles nevoia de modernizare a clasei politice şi acţionează în consecinţă, promovând oameni care pot face bine comunităţii din care provin, în timp ce PD(N)L se antrenează in cel mai cunoscut sport pe care îl practică constant – sifonarea banului public.

Un aspect pe care îl demonstrează zi de zi în practica administrativă curentă”, afirmă Beniamin Vărcuş, vicepreşedintele organizaţiei municipale PSD Arad

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Fuliaș: Un lider al PSD Arad recunoaște – Din 2012, PSD nu a discutat niciun proiect pentru Arad

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare