Bebeluș bătut cu bestialitate. Părinții lui sunt cercetați penal

Publicat de actualitati-arad in 11 Mar, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn bebeluș în vârstă de două luni, din localitatea arădeană Vinga, a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme și fracturi, iar părinții lui, o femeie de 22 ani și concubinul ei, sunt acuzați de agresiune asupra copilului.

Copilul a ajuns în comă la Spitalul Clinic Județean Arad, iar mama lui a spus inițial că fiul ei s-a înecat cu lapte, după care i s-a făcut rău. Apoi, femeia și-a schimbat declarația și a susținut că bebelușul ar fi căzut din pat.

Medicii arădeni spun că bebelușul a ajuns în comă la spital, cu traumatisme vizibile cranio-cerebrale şi toracice, cu insuficienţă respiratorie acută și cu anemie severă.

„În urma examentului tomografic s-au identificat fracturi costale multiple şi hemoragie cerebrală. Copilul fost transferat la secţia neurochirurigie a unui spital din Timişoara, pentru tratament de specialitate“, a declarat Adrian Wiener, director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Femeia de 22 de ani mai are acasă trei copii, iar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad a început o anchetă în acest caz.

„În momentul de faţă aşteptăm rezultatele investigaţiilor medicale. În paralalel, reprezentanţii DGASPC au demarat o anchetă pentru a vedea care sunt condiţiile din această familie, deoarece la acea casă mai sunt copii“, a spus Angelica Stana, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad.

Cazul a fost preluat și de polițiști, care fac cercetări pentru a stabili cine i-a provocat copilului leziunile. Concubinul femeii este principalul suspect de agresiunile asupra bebelușului.

„Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz. Declaraţiile mamei şi ale concubinului acesteia nu concordă cu starea de sănătate a micuţului care se află în stare gravă la spital. Ei sunt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe“, a precizat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Arad.

Femeia și concubinul ei, în vârstă de 27 ani, sunt şomeri şi trăiesc doar din alocaţiile copiilor.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare