Băuturi energizante și ciocolată, furate dintr-un magazin

Publicat de actualitati-arad in 04 Feb, 2013 | Parerea ta

magazinPatru persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 44 ani, au furat produse alimentare, băuturi energizante și ciocolată, dintr-un complex comercial din municipiul Arad.

Furturile au fost semnalate, la sfârșitul săptămânii trecute, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Într-unul dintre aceste cazuri, o persoană în vârstă de 44 de ani, din municipiul Arad, a consumat mai multe produse alimentare şi băuturi energizante şi a trecut de casele de marcat, fără a plăti.

Totodată, în alte două cazuri, trei persoane, cu vârste între 18 şi 22 ani, au sustras de pe rafturi tablete cu ciocolată, le-au ascuns în îmbrăcăminte şi au trecut de casele de marcat fără a achita contravaloarea produselor.

Cele patru persoane au fost observate prin intermediul camerelor de supraveghere, iar după ce au fost oprite la ieşirea din magazin au recunoscut furturile.

Prejudiciul, în valoare totală de 141 lei, a fost recuperat integral, iar pe numele celor patru persoane au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare