Bătut pentru că a vrut să sune la Poliție

Publicat de actualitati-arad in 22 Nov, 2013 | Parerea ta

batutVictima unui unui accident de circulație, care a avut loc în localitatea arădeană Covăsînț, a fost bătută în momentul în care a vrut să sune la Poliție, autorul agresiunii fiind ulterior arestat.

Vinovat de producerea accidentului este, conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, Gruia Groza.

Acesta conducea un microbuz pe DJ 708, în localitatea Covăsînț, fără a poseda permis de conducere. La un moment dat, microbuzul a intrat în coliziune cu un autocamion, care circula regulamentar.

În urma coliziunii, Gruia Groza a coborât din microbuz și a început să-l lovească pe șoferul autocamionului, pentru a-l împiedica să sune la Poliție.

Apoi, agresorul a distrus telefonul mobil al celui care încerca să anunțe polițiștii și a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor competente.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova au solicitat Judecătoriei din acest oraș arestarea preventivă a lui Gruia Groza, aflat în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, lovire sau alte violenţe, distrugere şi părăsirea locului accidentului.

Magistraţii Judecătoriei Lipova au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului, pentru 29 zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare