Ziarul electronic al arădenilor

Bătaie pe platoul din fața Gării

Marți, 8 august, în jurul orei  21.20, echipajul de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Stației CFR Arad, a observat doi bărbați care se băteau pe platoul din fața gării.

Unul dintre aceștia avea în mână un obiect metalic cu lama  lată și grea (satâr).

Jandarmii au intervenit de urgență pentru a-i despărți, iar agresorul, la vederea acestora, a aruncat obiectul contondent sub locomotiva din fața gării.

La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre cei doi cu privire la dreptul de vizitare a unui copil, în speță, agresorul îi reproșa celuilalt, prin acte de violență, că nu o lasă pe mama copilului să-și viziteze copilul, având în vedere că femeia și-a părăsit familia și stă în concubinaj cu barbatul agresat.

Având în vedere că  „lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice“ și ,,amenințarea”,  constituie infracțiuni, conform prevederilor Codului Penal, jandarmii i-au întocmit agresorului, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.