Băsescu, pentru Seculici: „Nu mai fi supărat pe mine“

Publicat de actualitati-arad in 07 Aug, 2013 | Parerea ta

eiPreședintele Traian Băsescu i-a transmis, miercuri, lui Gheorghe Seculici, să nu mai fie supărat pentru că, în 2002, a „târguit-o“, pe Muntele Găina, pe Ela, fiica democrat-liberalului arădean, care s-a căsătorit cu Gheorghe Falcă.

Băsescu s-a întâlnit, miercuri, la Primăria din Arad cu Gheorghe Falcă, i-ar la despărțire șeful statului i-a cerut primarului să îi transmită socrului său ca acesta să nu mai fie supărat pe el.

„Spune-i socrului tău (Gheorghe Seculici – n.r.) să nu mai fie supărat pe mine pentru ce s-a întâmplat… atunci… la Găina”, a spus Traian Băsescu.

Falcă i-a dat asigurări preşedintelui că socrul său nu este supărat.

Preşedintele l-a întrebat pe Falcă și câți ani au trecut de când Ela, soția primarului, a fost „târguită“ pe Muntele Găina, iar primarul municipiului i-a răspuns că sunt 11 ani.

Preşedintele Traian Băsescu, care este şi naşul de cununie al primarului municipiului Arad, a peţit-o, în urmă cu 11 ani, pe actuala soţie a lui Gheorghe Falcă, pe Muntele Găina.

Anul acesta, în timp ce se afla pe Muntele Găina, Traian Băsescu și-a amintit că, în anul 2002, a fost „târguită“ soția primarului Gheorghe Falcă, iar despre prețul plătit de edil a afirmat că „au fost de ajuns nervii“ socrului, Gheorghe Seculici.

Preşedintele a spus că îşi aminteşte că a mai fost la Târgul de Fete, iar, în 2002, acolo a fost „târguită“ Ela Falcă, soţia primarului din Arad.

Întrebat cât ar fi „plătit“ Falcă pentru viitoarea soţie, Băsescu a răspuns, râzând: „Cât a dat el pentru fată? Păi numai nervii lui socru-său cât au fost, când a aflat ce s-a întâmplat pe Găina…“.

CITITI SI: Băsescu dezvăluie: Cât a plătit Falcă pentru soția lui

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare