Băsescu: „La Arad oamenii sunt mai calmi“

Publicat de actualitati-arad in 11 May, 2014 | Parerea ta

basescuPreședintele Traian Băsescu s-a plimbat, sâmbătă seara, prin centrul Aradului, a stat la o terasă, s-a fotografiat cu oameni care au trecut prin zonă, afirmând că se simte bine în acest oraș, deoarece „oamenii sunt mai calmi“.

Băsescu a mers pe jos de la hotelul în care este cazat la Arad până la o terasă din centrul oraşului, alături de purtătorul său de cuvânt, Bogdan Oprea, cei doi bând o cafea. Iniţial, preşedintele a fost observat doar de consumatorii de la terasă, care însă nu l-au deranjat.

După ce ziariştii au ajuns în zonă, zeci de arădeni care treceau prin centru au remarcat prezenţa şefului statului şi i-au cerut să se fotografieze cu ei.

Băsescu a făcut poze cu copii, pe care i-a luat în braţe, dar şi cu câţiva adulţi. Sesiunea de fotografiere a durat 25 de minute, şeful statului declarând că se simte bine la Arad, pentru că “oamenii sunt mai calmi decât la Bucureşti, unde toată lumea este nervoasă”.

Întrebat de ce nu a fost prezent la festivitatea de premiere a competiţiei Raliul Aradului, care a avut loc în fața Primăriei şi unde oamenii îl aşteptau, pentru că au fost prezenţi Elena Udrea şi Emil Boc, Traian Băsescu a răspuns că nu a vrut să pară copilot.

“Riscam să par copilot, pentru că eu nu-s pilot şi nici copilot, şi atunci, decât să par caraghios, mai bine nu am mers, pentru că am văzut că unii au încercat cu vapoarele şi au ajuns în barca de cauciuc”, a afirmat preşedintele, citat de Mediafax.

De la terasă, şeful statului a plecat tot pe jos la hotel, parcurgând circa două sute de metri.

Preşedintele Traian Băsescu, a participat, sâmbătă, la Arad, la dezbaterea „Integrarea tinerilor în piaţa muncii prin crearea de locuri de muncă, investiţii şi creştere economic“ organizată de Fundaţia „Mişcarea Populară“, la Complexul Expo Internațional.

basescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa foto: Facebook

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare