Ziarul electronic al arădenilor

Băsescu l-a invitat pe Seculici să candideze pe listele PMP

base seculiciTraian Băsescu l-a invitat pe fostul președinte al PDL Arad, Gheorghe Seculici, să se alăture Partidului Mișcarea Populară și să candideze la alegerile locale din luna iunie, pe listele acestei formațiuni.

Prezent, duminică, la Arad, președintele PMP s-a întâlnit cu Gheorghe Seculici, care a fost prezentat celor prezenți de liderul PMP Arad, Florin Remețan.

„În mod deosebit aş vrea să salut un domn. Un om care a fost, este şi va fi întotdeauna alături de preşedintele Băsescu: domnul Gheorghe Seculici”, a spus Remețan.

În timpul discursului susțin în fața membrilor și susținătorilor PMP, Traian Băsescu s-a oprit și i-a făcut o ofertă lui Seculici.

„Ştiu că în sală este domnul Seculici. Îmi permit să spun chiar poate vă gândiţi să candidaţi pe lista noastră de consilieri, domnule Seculici…”, a spus Băsescu.

Apoi, Băsescu l-a invitat pe Seculici pe scenă, alături de candidații PMP la primăriile din județ

Deși lumea aștepta un răspuns din partea lui Gheorghe Seculici, acesta a evitat să facă o declarație în acest sens.

„Lăsaţi omul în pace, că nu ştiu dacă s-a hotârât… Eu doar l-am pus într-o situaţie imposibilă. Atât. Mai fac şi de-astea….”, a spus, râzând, Taian Băsescu.

Gheorghe Seculici a rămas alături de candidaţii PMP și a fost aplaudat, îndelung, de cei prezenţi în sală,fapt care l-a determinat pe Băsescu să spună: „Ia uite că mai fac şi eu câte un lucru bun”.

La finalul întâlnirii, Gheorghe Seculici nu a confirmat o eventuală candidatură a sa pe listele Partidului Mişcarea Populară, însă a spus că mai are şi alte surprize pentru „ei”, referindu-se la cei din PNL.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *