Bărbat tâlhărit în centrul Aradului

Publicat de actualitati-arad in 04 Nov, 2017 | Parerea ta

Un bărbat a fost tâlhărit în zona Podgoria din municipiul Arad, de două persoane, una dintre acestea fiind reținută de jandarmi.

Bărbatul a fost găsit de jandarmi, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.45, în spatele Liceului CFR. Conform jandarmilor, bărbatul prezenta urme de agresiune fizică. „Acesta le-a povestit jandarmilor,  că a fost bătut de doi bărbați, iar după ce l-au lovit cu pumnii și picioarele, l-au deposedat de 250 lei și două telefoane mobile“, a informat Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Oamenii legii au transportat victima la spital, deoarece necesita îngrijiri medicale de specialitate, după care au plecat în căutarea suspecților, având descrierea detaliată făcută de persoana vătămată.

În scurt timp, jandarmii l-au depistat pe unul dintre agresori, în zona străzii Udrea din municipiul Arad, având asupra lui unul din telefoanele declarate furate.

„Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar persoana suspectă a fost predată speciliștilor din cadrul IPJ Arad, pentru continuarea cercetărilor“, a mai informat IJJ Arad.

foto: arhivă

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare