Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat și femeie, găsiți morți la un motel din Nădab. Ce spun procurorii

Procurorii arădeni au stabilit cine este vinovat pentru moartea unui bărbat și a unei femeii, care au fost găsiți decedați, în decembrie 2012, într-o cameră a motelului din localitatea arădeană Nădab.

Într-o informare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se precizează că procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Adrian Lădău, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, din cauza nerespectării normelor şi condiţiilor de construcţie a coşului de fum situat în exteriorul unui imobil cu destinaţie motel din localitatea Nădab a cauzat moartea, prin intoxicaţie cu monoxid de carbon, a două persoane. Dosarul se află în atenţia procurorilor arădeni din anul 2012, interval de timp în care s-au efectuat mai multe expertize care au condus la concluzia anterior menţionată“, se menționează în informarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Chişineu Criş.

Bărbatul și femeia, ambii de 35 ani, au închiriat, la data de 17 decembrie 2012, o cameră la motelul Olimpia din Nădab, iar a doua zi au fost găsiți decedați de administratorul firmei care administrează unitatea, care era însoţit de agenţi din cadrul poliţiei oraşului Chişineu Criş.

 „Angajaţii hotelului au forţat uşa împreună cu poliţiştii şi au găsit cadavrele întinse pe patul din cameră. Cei doi erau îmbrăcaţi în haine de stradă şi nu prezentau urme vizibile de violenţă pe corp“, a spus polițiștii, după descoperirea celor doi.

Inițial, poliţiştii au crezut că cei doi s-ar fi sinucis, având în vedere că erau încuiaţi pe dinăuntru în cameră şi nu existau indicii că ar fi avut loc vreo agresiune. Bărbatul era din Sântana, iar femeia din Pâncota, iar cei care îi cunosc au spus că ea nu era căsătorită, în timp ce el era căsătorit şi avea un băieţel bolnav. Totodată, localnicii au spus că între cei doi ar fi existat o relaţie amoroasă.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *