Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat prins transportând țigări și alcool de contrabandă

1La data de 4 decembrie, pe raza județului Arad, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii orașului Ineu, au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe linia prevenirii și combaterii fraudelor cu produse accizate fără marcaj fiscal corespunzător.

În urma acțiunii, pe raza localității Bocsig a fost depistat în trafic, un bărbat de 38 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 20.000 de fire țigarete timbrate necorespunzător și 16 recipiente în care se aflau aproximativ 120 de litri de lichid, având caracteristicile specifice alcoolului etilic.

Întreaga marfă și autoturismul utilizat pentru transportul acesteia, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Conducătorul auto a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

2

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *