Bărbat din Iași, prins la furat în Arad

Publicat de actualitati-arad in 07 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaMarți, 6 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj la sediul unei societăți comerciale situată pe Calea Iuliu Maniu din municipiul Arad.

La adresa precizată, jandarmii au identificat persoana care a făcut apelul. Aceasta, o femeie în vârstă de 48 de ani, a reclamat faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani din poșetă, în timp ce se afla la serviciu.

La verificările efectuate, a rezultat că, în urmă cu puțin timp, un bărbat în vârstă de 41 de ani, Ionuț R., cu domiciliul într-o localitate din județul Iași, a pătruns, fără drept, în incinta societății comerciale cu scopul de a apela la mila angajaților și a le cere bani. Bărbatul a observat, la un moment dat, o poșetă pe un birou, într-o încăpere în care nu se afla nimeni.

A sustras din aceasta o sumă de bani iar, când a vrut să plece, a fost oprit de către un agent de pază. Suma de bani găsită asupra bărbatului a corespuns sumei de bani despre care femeia a declarat că îi lipsește din poșetă.

Jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, bărbatul fiind susceptibil de săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare