Bărbat bătut dintr-o confuzie, într-o parcare din Arad

Publicat de actualitati-arad in 25 Apr, 2016 | Parerea ta

comunicat presaDuminică, 24 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj în zona unui centru comercial situat în Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.

Jandarmii au ajuns de urgență la adresa precizată, unde l-au identificat pe cel care a făcut apelul, un bărbat în vârstă de 42 de ani. Acesta a menționat că, în timp ce se afla în parcarea centrului comercial, împreună cu o prietenă, a fost lovit de către un alt bărbat, sub pretextul unei confuzii.

După verificările efectuate, jandarmii au identificat persoana care a provocat conflictul, aceasta fiind Cristian C. în vârstă de 27 de ani, din municipiul Arad.

Având în vedere plângerea formulată, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare