Ziarul electronic al arădenilor

Bani de la Guvern pentru investiții în sistemul de termoficare

comunicat presaPrimarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a explicat în conferința de presă susținută astăzi alocările de fonduri care au fost supuse la vot în ședința Consiliului Local de marți, 26 iulie.

Edilul a subliniat că după mulți ani municipiul Arad a primit de la Guvern fonduri pentru investiții pentru sistemul de termoficare.

Suma de 5,46 milioane de lei este destinată modernizării rețelelor termice aferente punctelor termice PT32 Alfa și PT2 Miron Costin.

Suplimentări de fonduri au mai fost făcute pentru reparații și dotări la unități de învățământ – 185.000 lei, Spitalul Județean – 75.000 lei, pentru susținerea sportului de performanță – 13.500 lei.

Primarul a mai prezentat inițiativa municipalității care vine în sprijinul asociațiilor de proprietari cu lucrările de întreținere a spațiilor verzi din zonele de blocuri (tuns iarbă și toaletat gard viu). Pentru achiziția acestor lucrări au fost alocată suma de 500.000 lei .

În cadrul conferinței de presă Primarul Aradului a mulțumit consilierilor municipali care au susținut prin votul lor alocarea fondurilor și și-a exprimat dezamăgirea față de cei care au refuzat să voteze.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.