Bagajele unui maramureșean, furate la Arad

Publicat de actualitati-arad in 31 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaÎn noaptea de 29/30 august a.c., în jurul orei 1.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în serviciu de ordine publică, a depistat, în zona unei parcări situată în Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, trei persoane care căutau în interiorul a două genți.

Persoanele au fost identificate, acestea fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Prahova și doi bărbați cu vârsta de 37 respectiv 32 de ani, din județul Bihor.

Aceștia au precizat că au sustras bagajele unui alt bărbat, în timpul în care acesta se odihnea în spațiul verde din Piața Gării.

Persoana căreia îi aparțin bagajele, a fost, de asemenea, identificată, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Maramureș.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, cele trei persoane fiind susceptibile de săvârșirea infracțiunii de furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare