Avioanele din Timişoara, redirecţionate la Arad

Publicat de actualitati-arad in 20 Aug, 2013 | Parerea ta

aeroport aradAeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara va fi închis, pentru o săptămână, din cauza unor reparaţii la pista de aterizare/decolare, aeronavele cu pasageri urmând să fie redirecţionate pe Aeroportul din Arad.

„Aeroportul va fi închis începând din data de 24 august, de la ora 20.00, până la 1 septembrie, la ora 17.00. În acest interval, cursele aeriene vor fi redirecţionate pe Aeroportul din Arad”, potrivit administraţiei aeroportuare.

În acest interval, companiile Wizz Air şi Carpatair îşi vor menţine cursele şi orele nemodificate, în timp ce compania Lufthansa va avea o cursă pe zi, de luni până duminică, faţă de trei câte sunt în prezent, cu destinaţia Munchen (Germania).

Compania Tarom va avea trei curse pe zi cu destinaţia Bucureşti şi retur, de luni până vineri, o singură cursă pentru aceeaşi destinaţie, faţă de două câte sunt acum, pentru ziua de sâmbătă, 31 august, iar duminică, 1 septembrie, vor fi două curse Tarom cu destinaţia Bucureşti şi retur.

Cursa charter spre Heraclion (Grecia) va decola, luni, în 26 august, de pe Aeroportul din Arad, la ora 12.00, cu o oră mai târziu, faţă de ora stabilită pe Aeroportul Timişoara, iar charterul de Antalya (Turcia) decolează joi, 29 august, de pe Aeroportul Arad, la ora 21.00, faţă de ora 15.50, când decola de la Timişoara.

Companiile aeriene sunt cele care decid cum se va face transportul pasagerilor până la Arad.

Lucrările la pista de decolare/aterizare a Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara au început în 15 iunie.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare