Averea lui Cioloş. Câte imobile deţine premierul şi câţi bani are în conturi

Publicat de actualitati-arad in 09 Dec, 2015 | Parerea ta

ciolosPremierul Dacian Cioloş deţine, împreună cu soţia sa, Valerie, un apartament şi o casă în Bucureşti, precum şi o casă de vacanţă în judeţul Cluj, se arată în declaraţia de avere, postată pe site-ul Guvernului. 

Potrivit declaraţiei de avere, publicată pe site-ul Guvernului, premierul Dacian Cioloş are un teren intravilan în localitatea Mărişel, din judeţul Cluj.

De asemenea, împreună cu soţia sa, Valerie, deţine un apartament în Bucureşti, cumpărat în 2015, o casă de locuit în Bucureşti, cumpărată în 2002, şi o casă de vacanţă, în localitatea Mărişel, judeţul Cluj, cumpărată în 2015.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, Cioloş nu are autoturisme, nici bijuterii sau tablouri a căror valoare să depăşească 5.000 de euro. În 2012, a vândut un Nissan Qashqai cu 12.500 de euro.

Premierul a mai trecut în declaraţie conturi curente şi depozite în valoare de 20.447 de lei şi 60.000 de euro.

La capitolul venituri, încasate anul trecut, Dacian Cioloş a primit, timp de 10 luni, de la Comisia Europeană, un salariu de 132. 400 de euro şi o indemnizatie tranzitorie, timp de 2 luni, în valoare de  16.084 de euro.

sursa: romaniatv.net

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare