Avarii la rețeaua de termoficare de pe Bulevardul Dragalina

Publicat de actualitati-arad in 25 Oct, 2016 | Parerea ta

comunicat-presa-11-300x218Având în vedere avariile apărute pe rețeaua de termoficare agent primar de pe b-dul. Dragalina, SC CET Hidrocarburi SA informează consumatorii că va fi sistată furnizarea energiei termice pentru apa caldă și încălzire, în vederea remedierii acestora.

Consumatorii nu vor avea apă caldă și încălzire în 25 octombrie 2016 și în 26 octombrie 2016, între orele 8.00-18.00.

Sunt afectati consumatorii arondati punctelor termice: PT 19, PT Teatru, PT Paroseni, PT 23, modulele din zona PT 21, Colegiul National „Dimitrie Tichindeal”, Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu”, Colegiul National „Moisa Nicoara” si Colegiul National „Elena Ghiba Birta”.

Din cauza uzurii avansate, aceasta magistrala avand o vechime de peste 45 de ani, a fost introdusa ca prioritara pentru remediere in anul viitor, in „Programul de investitii Romano-Elvetian – de reabilitare a retelelor termice”.

Va prezentam scuze pentru disconfortul creat, si va multumim pentru intelegere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CET Hidrocarburi Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare