Autoturisme cu acte false, găsite în Arad

Publicat de actualitati-arad in 25 Mar, 2013 | Parerea ta

1Două autoturisme, pentru care cei care le conduceau au prezentat documente false, au depistate de polițiștii de frontieră în municipiul Arad.

Una dintre mașini, un Range Rover, cu numere de înmatriculare din Republica Moldova, era condus de un bărbat de 32 de ani, din aceași țară.

Mașina a fost oprită pe o stradă din municipiul Arad, iar în urma verificărilor a rezultat că numărul de înmatriculare al maşinii este fals, acesta nefiind înregistrat în evidenţele din Republicii Moldova. Conform polițiștilor de frontieră, certificatul de înmatriculare prezentat era emis pentru un alt autovehicul, iar Range Rover-ul figurează ca fiind radiat din circulaţie.

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la o persoană necunoscută, din municipiul Arad, şi a dat unei terţe persoane, din Republica Moldova, suma de 3.000 de euro, pentru înmatricularea autoturismului în această țară, neştiind că documentele mașinii sunt false.

Totodată, pe o altă stradă din Arad a fost oprit pentru verificări un bărbat în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în municipiu, care conducea un autoturism BMW, cu numere de înmatriculare din Republica Moldova.

La control, bărbatul a prezentat un certificat de înmatriculare şi o poliţă de asigurare eliberate de autorităţile din Moldova. Polițiștii de frontieră au stabilit în urma verificărilor că numărul de înmatriculare al maşinii este atribuit unui alt autoturism.

În timpul cercetărilor, la sediul S.T.P.F. Arad s-a prezentat şi un alt bărbat din județul Arad, care a declarat că a primit autoturismul de la un cetăţean din Republica Moldova, pentru a executa câteva reparaţii mecanice la acesta. Bărbatul a mai afirmat că a împrumutat autoturismul celui depistat în trafic, pentru a circula prin oraş.

Autoturismele au fost reținute, iar pe numele celor trei persoane implicate în cele două cazuri au fost întocmite actele premergătoarea începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism neîmatriculat cu numere false de înmatriculare.

foto: S.T.P.F. Arad

2

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare