Ziarul electronic al arădenilor

Autoturism furat din Spania, depistat la frontieră

comunicat presaPoliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Csanadpalota au depistat un autoturism Audi A6 furat din Spania.

În data de 05.05.2016, ora 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Marius B., în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Teleorman, conducând un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Spania.

La control, şoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare şi un certificat de inspecţie tehnică eliberate de autorităţile spaniole.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca vehicul furat, alertă introdusă de autorităţile spaniole.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean român, de la care a primit o cheie şi documentele maşinii, şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este furat.

Autoturismul  în valoare de aproximativ 5.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de S.T.P.F Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *