Ziarul electronic al arădenilor

Autoturism furat din Belgia, descoperit la Nădlac II

sandero1Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit un autoturism marca Dacia Sandero, în valoare de 10.000 de euro, căutat de autorităţile din Belgia.

În data de 19.12.2016, ora 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II –Csanadpalota, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Marius C., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Dacia Sandero, înmatriculat în Belgia, an de fabricație 2015.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Belgia în în urmă cu câteva zile.

Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Belgia şi că l-a împrumutat de la un prieten.

În cauză poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar mijlocul de transport, în valoare de 10.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de S.T.P.F Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *