Ziarul electronic al arădenilor

Autoturism căutat în Marea Britanie, depistat la PTF Nădlac

1472200870409-50846-S4Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac-Nagylak au depistat un autoturism marca Fiat 500X, în valoare de peste 15.000 euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 25.08.2016, ora 08.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român V.S, în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca Fiat 500X, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză certificatul de înmatriculare pentru autovehicule închiriate, autovehiculul fiind proprietatea unei firme de închirieri auto din Marea Britanie.

În urma verificărilor s-a constatat că autoturismul figura în baza de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Marea Britanie în data de 24.08.2016.

Autoturismul, cu o valoare de piaţă de peste 15.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția de Frontieră. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *