Ziarul electronic al arădenilor

Autoturism căutat în Italia, descoperit la frontieră

polo1Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit un autoturism marca Volksvagen Polo căutat de autorităţile din Italia din luna mai a acestui an.

În data de 23.09.2016, ora 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, la ieşirea din ţară, cetăţeanul român Dumitru B., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca Volksvagen Polo.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figura în baza de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta emisă de Italia în data de 04.05.2016.

Şoferul a declarat că a achiziţionat mijlocul de transport din Italia, contra sumei de 2.000 euro şi nu avea cunoştinţă despre cele constatate de polițiștii de frontieră.

Autoturismul, an de fabricaţie 2006, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de S.T.P.F. Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *